De obicei, despre liderii politici ai comunităţii maghiare din România se spune că sunt oameni serioşi, care-şi respectă promisiunile.

Nimic mai fals. La vârful politicii autohtone, şi politicienii unguri se comportă la fel ca şi ai noştri, români get beget.

Un exemplu în acest sens (al nu ştiu câtelea) l-a servit, azi, preşedintele UDMR, dl Kelemen Hunor, în cadrul unei intervenţii televizate pe marginea rezoluţiei Parlamentului European şi a raportului MCV.

Politicianul UDMR-ist a declarat că „Marea majoritate a observaţiilor, atât din raportul MCV, cât şi din rezoluţia Parlamentului European, pot fi şi trebuie discutate cu cea mai mare seriozitate.

În ce priveşte MCV, din punctul meu de vedere, orice observaţie, orice critică formulată de unii sau de alţii…trebuie luată în serios, trebuie analizată…”

Dl Kelemen a uitat, însă, că masacrarea legilor Justiţiei, imputată Puterii de forurile europene, a fost votată (şi) de toţi parlamentarii UDMR, fără nicio excepţie. Inclusiv de domnia-sa.

Lucru care face ca UDMR să fie la fel de vinovat ca şi PSD şi ca şi ALDE de fundătura europeană în care a ajuns România.

Ertsd meg, Kelemen-ur?

sursa foto: facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here