Kaspersky Lab, noul partener al BCM U FC Argeş Piteşti! Kaspersky Lab este cel mai mare producător privat de soluții de securitate la nivel mondial, o companie globală din domeniul securității cibernetice, prezentă pe piață de peste 20 de ani.

Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea”.

Anunţul de mai sus a fost făcut aseară, pe contul oficial de Facebook al echipei piteştene de baschet.

Compania Kaspersky Lab, cu sediul în Elveţia, deţinută de informaticianul şi omul de afaceri Eugene Kaspersky, este una dintre cele mai mari companii de securitate cibernetică din lume.

Kaspersky Lab sponsorizează echipa de baschet masculin a Piteştiului prin intermediul distribuitorului său din România, firma Punkt Net din Piteşti.

Detalii despre firma piteşteană distribuitoare de produse Kaspersky la nivel naţional găsiţi accesând link-ul de mai jos:

sursa foto: Facebook/BCM U FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here