Gazetarul şi scriitorul argeşean Nicolae Badiu (nu mai spunem aici cine e Nicolae Badiu, foarte multă lume ştie asta), a împărtăşit, azi, pe o reţea de socializare, părerea dumnealui despre faptul că mulţi părinţi, din dorinţa ca odraslele lor să nu piardă contactul cu materia şcolară, îi trimit la meditaţii.

Dl Badiu consideră acest gest unul vecin cu iresponsabilitatea.

„Elevii au fost trimiși acasă, dar părinții inconștienți îi trimit la meditații, pentru că există profesori imbecili, avizi după bani care cheamă copiii la meditații! Acest fenomen va avea pe termen foarte scurt consecințe catastrofale!

Bieții doctori își riscă viața încercând să salveze zi de zi pe acești oameni fără creier! Îți vine să te întrebi dacă merită sacrificiul medicilor idioții care răspândesc virusul râzând ca niște demenți… Și eu am fost circumspect și am luat în râs poveste la început, dar acum trebuie să ne trezim, nu mai e nimic de râs! STAȚI ACASĂ!!

Pentru cei care încă râd, încă mai cred că e o glumă. Pentru cei care spun că lor nu li se poate întâmpla nimic. Pentru cei care braveaza că-i doare-n cot de covid19… Decontul pentru inconștienta noastră îl vor plăti părinții și bunicii noștri. Și vă asigur… costă enorm!”, e de părere dl Badiu.

sursa foto: Facebook/Nicolae Badiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here