„Cu mâinile-n șolduri și capul ițit de după consilierii care-i constuiesc profilul de luptătoare, Viorica Dăncilă a lansat miercuri seară cel mai stupid atac din cariera ei de politician.

I-a cerut lui Iohannis ”să mai învețe politică externă”, cu pretextul că președintele a legat nejustificat intrarea în Schengen de MCV.

O neobrăzare cum rar am întâlnit, un record personal al ridicolului pentru omul care a dinamitat cu perseverență și metodă postura externă a României timp de doi ani”, scrie azi, pe pagina www.g4media.ro, cunoscutul gazetar Cristian Pantazi.

„Să ne amintim: cariera de premier a lui Dăncilă a fost minată de gafele și greșelile de politică externă, dar și de distrugerea sistematică a diplomației românești. Contribuția ei la afectarea imaginii României e greu de cuantificat.

Rar au fost înregistrate momente mai jenante decât atunci când, aflată în capitala Muntenegrului, Podgorica, a confundat-o cu Priștina, capitala (provinciei separatiste sârbe – n.r.) Kosovo. Sau când a uitat numele premierului Estoniei în conferința de presă bilaterală de la Constanța”, mai notează colegul Cristian Pantazi.

Articolul complet îl puteţi citi accesând link-ul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here