„Gradul de civilizație al unei națiuni se reflectă în comportamentul elitelor sale publice”. Aşa îşi începe editorialul de azi jurnalistul Cristian Pantazi, de la siteşul G4Media.

„În România, personaje precum Ciolacu, Tăriceanu ori ÎPS Teodosie se cațără pe filonul firesc al nemulțumirii populare, își fundamentează carierele pe minciuna groasă și pe păcălirea eventualilor creduli…

… În primă fază au distrus în Parlament și cu mâna Avocatului Poporului (Renate Weber, mult lăudată de Sputnik) construcția legală pe care se baza declararea stării de urgență. A ieșit un haos legislativ, totul cu scopul de a arăta că PSD și sateliții ALDE și Pro România (noi i-am adăuga aici şi pe talibanii UDMR, li se face o nedreptate omiţându-i din acest context – n.r.) au puterea reală în Parlament.

În faza a doua au sfidat cea mai elementară regulă a stării de alertă: au refuzat să poarte masca de protecție, inventând motive puerile…

… Cu personaje precum cei trei, nu mai e nevoie de vreun inamic extern pentru a slăbi statul. Cât timp Ciolacu, Tăriceanu ori Teodosie se comportă așa cum o fac în aceste zile fără să fie sancționați de entitățile pe care le conduc, întărirea statului va rămâne o himeră”, mai scrie Cristian Pantazi.

Citiţi-i articolul complet accesând link-ul de mai jos:

În imaginea de sus, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here