„Gradul de civilizație al unei națiuni se reflectă în comportamentul elitelor sale publice”. Aşa îşi începe editorialul de azi jurnalistul Cristian Pantazi, de la site-ul G4Media.

„În România, personaje precum Ciolacu, Tăriceanu ori ÎPS Teodosie se cațără pe filonul firesc al nemulțumirii populare, își fundamentează carierele pe minciuna groasă și pe păcălirea eventualilor creduli…

… În primă fază au distrus în Parlament și cu mâna Avocatului Poporului (Renate Weber, mult lăudată de Sputnik) construcția legală pe care se baza declararea stării de urgență. A ieșit un haos legislativ, totul cu scopul de a arăta că PSD și sateliții ALDE și Pro România (noi i-am adăuga aici şi pe talibanii UDMR, li se face o nedreptate omiţându-i din acest context – n.r.) au puterea reală în Parlament.

În faza a doua au sfidat cea mai elementară regulă a stării de alertă: au refuzat să poarte masca de protecție, inventând motive puerile…

… Cu personaje precum cei trei, nu mai e nevoie de vreun inamic extern pentru a slăbi statul. Cât timp Ciolacu, Tăriceanu ori Teodosie se comportă așa cum o fac în aceste zile fără să fie sancționați de entitățile pe care le conduc, întărirea statului va rămâne o himeră”, mai scrie Cristian Pantazi.

Citiţi-i articolul complet accesând link-ul de mai jos:

În imaginea de sus, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here