Aseară, în jur de ora 22, sesizaţi de vecini, poliţiştii din oraşul Otopeni, judeţul Ilfov, au descins la domiciliul Cristinei Ţopescu şi au avut neplăcuta surpriză să o găsească pe jurnalistă moartă.

„În cursul acestei seri (duminică, n.r.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violență”, a anunţat Poliţia Ilfov, printr-un comunicat de presă.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani şi a fost fiica marelui om de televiziune Cristian Ţopescu.

Nu se cunoaşte exact nici de ce anume a murit femeia – avea doar 59 de ani – şi nici de cât timp. Se ştie doar că în 26 decembrie anul trecut încă era în viaţă.

Cristina Ţopescu a fost absolventă de Filologie şi ultima dată a lucrat în presă la televiziunea Prima TV. A plecat de acolo în 2013, ca să se înscrie în PSD, unde s-a ocupat de comunicare şi relaţii cu presa.

Ultima dată, Cristina Ţopescu a lucrat la Ministerul Sănătăţii, pe post de consilier pentru probleme de comunicare a ministrului Victor Costache.

Cristina Ţopescu a fost o mare iubitoare de animale. Ea a salvat de pe străzi, de-a lungul anilor, zeci de câini fără stăpân, pe care i-a îngrijit şi tratat pe banii ei, oferindu-i ulterior spre adopţie.

Aseară, în casa ei de la Otopeni, Poliţia a descoperit vreo 8-9 câini suferind de foame şi sete, dar şi doi (trei, după unele surse) care muriseră între timp, din acelaşi motiv.

Pentru stabilirea cauzelor decesului se va face o expertiză medico-legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here