În această după-amiază, şefa Spitalului Judeţean din Piteşti, Adriana Molfea, a fost înlocuită la conducerea instituţiei de către medicul Tiberiu Irimia, doctor în ştiinţe medicale, stomatolog de profesie.

Dr. Tiberiu Irimia (foto jos) este proprietar, alături de familie, al primului spital privat înfiinţat în judeţul Argeş, după Revoluţie, încă din 1991. Medicul Irimia este membru al PNL şi este, pe deasupra, candidat în cursa internă a acestui partid pentru funcţia de primar al Piteştiului la viitoarele alegeri locale.

Cât despre dna Molfea, dumneaei e juristă de meserie şi până să fie numită, de fosta guvernare PSD, în fruntea Spitalului Judeţean, a fost funcţionară în cadrul Consiliului Judeţean Argeş.

Dna Adriana Molfea a fost, dacă vreţi, un fel de Ioan Avram Mureşan al Sănătăţii argeşene. Mureşan, electronist de meserie, fiind, în guvernarea CDR din perioada 1996-2000, ministru al … Agriculturii.

Autorităţile nu au explicat, încă, motivele demiterii doamnei Molfea din fruntea Spitalului Judeţean, altele decât acela că n-are nicio treabă cu Sănătatea.

surse foto: Facebook/Adriana Molfea, Tiberiu Irimia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here