Judoka piteștean Alexandru Raicu, legitimat la CSM Piteşti, a reușit să urce pe podium în cadrul unui concurs de anvergură ce se desfășoară în capitala Franței, Grand Slam Paris. Astfel, sportivul pregătit de Valentin Ioniță și Cornel Pălărie a obținut ieri locul trei la categoria 73 kg.

Raicu s-a declarat extrem de mulţumit de rezultatul obţinut, dar a spus că ambiţiile sale sunt mai mari de atât:

”Vreau să încep prin a vă mulțumi tuturor celor care ati fost lângă mine și m-ați susținut începând de la cele mai bune, până la cele mai grele momente, pentru a ajunge pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Astăzi toată munca și efortul depus de alungul anilor și au spus cuvântul și am reușit să obțin medalia de bronz la una dintre cele mai importante competiții ” Grand Slam Paris”.

Visul meu de o viaţă începe să prindă culoare, cariera mea de sportiv începe să fie promițătoare. Este abia începutul, visez la titlul olimpic și voi face tot posibilul ca aceasta sa devina realitate. Încă odată vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea și sprijinul acordat atât în antrenamente, cât și în viata de zi cu zi!”

Foto: Gabriela SABĂU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here