Mâine seară, alb-violeţii se vor reuni cu toţii la Piteşti, iar vineri dimineaţă tot staff-ul împreună cu jucătorii vor fi testaţi de COVID-19. După testare, jucătorii vor intra în cantonament timp de două săptămâni şi vor fi cazaţi la „Ambiance”.

Aceştia vor relua pregătirile conform protocolului dat de către FRF, doar în grupuri de câte patru jucători.

”Jucătorii au respectat programele individuale de pregătire. Celor care locuiesc la bloc le-a fost mai greu, dar în linii mari au făcut ce trebuia să facă. Oricum vom da mai multe teste fizice pentru a vedea exact unde ne aflăm și a avea un punct de plecare în această pregătire.

Cred că este cea mai bună variantă. Acest sistem ne avantajează nu numai pe noi, ci și restul echipelor, chiar dacă UTA este dezavantajată de decizia luată. Practic este un alt campionat, comprimat atât ca timp, cât și ca valoare. Avem 5 finale de disputat și vreau să le câștigăm pe toate, dacă se va putea. Obiectivul nostru este promovarea în Liga I. Strategia pe care o vom face va fi să fim ancorați în acest obiectiv. Sunt sigur că vom găsi motivația necesară de a reveni în Liga I.

”Eu mi-aș dori să promovăm de pe primul loc, însă dacă nu se va putea, vom apăsa accelerația să ajungem în prima ligă de pe locul 2. Din punctul meu de vedere, UTA este favorită la primul loc. Cu două victorii și cu avansul de puncte pe care îl au, nu cred că arădenii au cum să rateze promovarea. Nu le va fi ușor, însă. Nu am făcut calcule asupra unui număr de puncte necesare pentru a promova, însă poți să ajungi în Liga I și cu 6 puncte, dacă celelalte competitoare fac egaluri, dar poți să termini și pe locul 6 dacă pierzi”, a declarat antrenorul alb-violeţilor, Ionuţ Badea pentru ziarul „Curierul Zilei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here