Noul sezon al ligii a 2-a de fotbal a început prost pentru formaţia argeşeană CS Mioveni.

După o remiză albă cu ASU Poli Tmişoara, în prima etapă, aseară jucătorii antrenaţi de Claudiu Niculescu au mai „bifat” un meci fără gol marcat, remizând acasă la zero cu Gloria Buzău.

E drept, Mioveniul a jucat, practic, tot meciul în 10 oameni, după ce, în miutul 6, Szilard Veres a fost eliminat – just – pentru un fault aproape ortopedic, într-o fază neimportantă, la mijlocul terenului.

Oaspeţii au ratat de două ori un penalty, în prima repriză: prima dată a apărat Iustin Popescu, dar s-a repetat pentru că portarul argeşean ieşise de pe linia porţii. Acelaşi executant a trimis, la repetare, în stâlpii nocturnei.

Ţinând cont de imprudenţa jucătorului adus de la Miercurea Ciuc, rezultatul e bunicel pentru argeşeni, dar problemele din atac (de unde au plecat Hergheligiu, Balint şi Măzărache) nu dau prea multe nădejdi pentru meciurile ce vor veni.

Antrenorul Niculescu spune, însă, că se vor mai face transferuri.

Dragoş Horebroiu, un portar ce promite să aibă o carieră frumoasă

Am mai remarcat, în poarta buzoiană, debutul în liga secundă al tânărului Dragoş Horebroiu, de nici 18 ani, jucător format la CSS Dinicu Golescu Câmpulung.

Horebroiu a avut o prestaţie sigură, dovedind o maturitate neaşteptată pentru vârsta sa. Îi dorim să nu rămână prea mult timp în liga a 2-a, ci să „urce” repede spre prima.

sursa foto: CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here