Jean Vlădoiu şi primarul Cristian Gentea au făcut pace: „În presă apar numai aberaţii, să devenim imuni la aroganţe”

Date:

Share post:

După ce în precedentele 24 de ore, declaraţiile făcute de managerul general al clubului FC Argeş, fostul fotbalist Jean Vlădoiu, au inflamat un pic spiritele în jurul echipei – primarul Cristian Gentea i-a răspuns destul de caustic lui Vlădoiu – azi, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Farul/Viitorul, cei doi protagonişti şi-au edulcorat niţel discursurile, semn clar că au făcut pace.

„În presă au apărut numai aberații, dar ne-am obișnuit: dai un interviu la un post de TV și fiecare întelege cum înțelege.

Eu am spus că îmi doresc mult ca domnul Gentea sa ne cheme să ne așezăm la masă, pentru că interesul meu, după calificarea în play-off, după meciul de la Botoșani, a fost să-l văd pe Andrei Prepeliță liniștit. E antrenorul care a reușit cea mai mai performanţă la acest club din ultimii ani, el a fost prima mea opțiune, apoi legat de cei patru jucători (Turda, Ișfan, Șerban și Tofan – n.r.)…

Ce să zic, probabil dl Foamete a uitat să le treacă în contracte bonusul de performanţă, mă refer la play-off. Erau singurii jucători care nu beneficiau de nici măcar un leu și nu era normal.

Domnul Gentea i-a chemat și a remediat situația, erau 4 jucători pe care noi ne-am bazat foarte mult. Cam asta ar fi tot, nu ştiu de ce ne inflamăm atât de tare”, a declarat Jean Vlădoiu.

„Să devenim imuni la aroganţe”

Să ne amintim ce s-a întâmplat după meciul pe care l-am pierdut la Craiova. Domnul Gentea era în Anglia, iar în presă (mai precis, pe site-ul Digisport – n.r.) a apărut ca a intrat în vestiare peste noi și a bătut jucătorii. Lucruri foarte grave, trebuie să devenim imuni la asemenea titluri şi arogante; nu știu de unde atâta răutate împotriva clubului.

Nu-s prieten cu domnul Gentea, nu vreau să fiu, vreau doar să continuăm ceea ce am început alături de Andrei Prepeliţă (foto, în dreapta imaginii) și de acest staff, alături de acești jucători.

Când Andrei va semna prelungirea contractului, pentru că merita să rămână aici, împreună cu domnul Gentea ne vom gândi ce strategie vom aborda, să aducem jucători cu experienţă, dar și tineri. Cred că lucrurile sunt pe un făgaș normal la Pitești, chiar dacă am pierdut ultimele 3 meciuri din play-off”, a mai declarat Jean Vlădoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Accident pe Dealul Negru, la Cotmeana, între un autoturism și un TIR

Un autoturism și un autotren de tip TIR au...

Ion Mînzînă și Simona Bucura-Oprescu au au inaugurat un complex de locuințe protejate și un centru de zi la Tigveni

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și președintele...

Cerc de limba engleză pentru profesori, la Școala Gimnazială Ion Minulescu din Pitești

Alaltăieri, 18 mai, Școala Gimnazială Ion Minulescu și-a deschis...

Va fi gata sau nu, anul acesta, drumul expres DEx12 Craiova-Pitești? Părerile sunt împărțite

Pe cele două loturi încă nefinalizate ale DEx12 Craiova-Pitești,...

42 km din autostrada A1 București-Pitești se reabilitează cu bani de la bugetul de stat

Sectorul cuprins între km 44 și 86 din autostrada...