Tratativele dintre omul care face şi desface jocurile la FC Argeş, în speţă primarul Piteştiului, Cristian Gentea, şi fostul mare fotbalist al Argeşului, Jean Vlădoiu, despre care am informat ieri, au fost încununate de succes.

„Charlie”, cum i se spunea lui Vlădoiu încă de pe vremea când era spaima portarilor din prima divizie, a ajuns azi la un acord cu FC Argeş şi a acceptat propunerea de a deveni preşedintele clubului.

E o mişcare extraordinară: Vlădoiu a fost un fotbalist de top, e argeşean get-beget (născut acum 52 de ani la Călineşti) şi e un nume care impune respect în fotbalul românesc.

În plus, mai e şi un tip cerebral, echilibrat, tobă de fotbal….pe scurt, un om potrivit, la locul potrivit.

Vlădoiu n-a stat mult pe gânduri. Încă nici nu a fost prezentat oficial la FC Argeş, dar a şi venit cu propria sa propunere de antrenor pentru jumătatea de sezon ce vine.

Mihai Ianovschi

Alesul lui Jean e un alt nume greu al fotbalului argeşean: Mihăiţă Ianovschi (45 de ani).

Ca tehnician, dl Ianovschi a stat pe banca echipelor Rapid Bucureşti şi CS Miovebi, dar şi pe cea a naţionalei sub 19 de ani a României.

A mai pregătit, de asemenea, echipe de copii la şcoala de fotbal a lui Dani Coman.

Ultima dată, Mihai Ianovschi a pregătit formaţia CSM Slatina, unde a dus cu sine mai mulţi foşti jucători ai lui FC Argeş (fostul căpitan Cotigă, Nicuşor Grecu etc).

Împreună, tandemul Vlădoiu-Ianovschi are greaua sarcină de a menţine pe FC Argeş în prima ligă şi în sezonul viitor.

Până în această seară, la ora 18, clubul piteştean încă nu a făcut niciun anunţ oficial privind numirea domnilor Vlădoiu şi Ianovschi. Probabil, o va face fie în această seară, fie dimineaţă.

Actualizare – În această seară, puţin după ora 19, clubul FC Argeş a anunţat că domnii Vlădoiu şi Ianovschi vor fi prezentaţi oficial mâine la prânz.

„Miercuri, 30 decembrie 2020, de la ora 12, la stadionul Nicolae Dobrin va avea loc conferința de prezentare a lui Jean Vlădoiu, noul manager general al clubului.

Tot miercuri va fi prezentat oficial și Mihăiţă Ianovschi, noul antrenor al echipei al echipei FC Argeș”, a anunţat clubul alb-violet.

2 COMENTARII

  1. CEL PUTIN,ACUM,AVEM PROFESIONISTI LA CONDUCERE.SI,ACUM,SA INCEAPA DECIMARILE,CA IN IMPERIUL ROMAN,CU LEGIUNILE LASE,DIN CINCI IN CINCI.PREA MULTI AU FENTAT FOTBALUL LA ACEASTA ECHIPA.CRED CA A FOST O LECTIE,PE CARE,ONOR NENEA GENTEA SI NEA TUDOSICA NU O VOR UITA PREA USOR.DE,UNDE NU TE PRICEPI,MAI BINE INTREBI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here