Jean Vlădoiu, despre FC Argeş: „Se plătesc salarii enorme, dacă nu promovează anul ăsta, mi-e groază de ce va urma”

Date:

Share post:

Jean Vlădoiu, fost mare fotbalist şi fost conducător al clubului FC Argeş, a devoalat ieri, la o emisiune televizată, că situaţia la FC Argeş va deveni dramatică dacă nu promovează sezonul acesta.

Invitat la postul TV DigiSport, Jean Vlădoiu a vorbit de data aceasta fără ocolişuri despre ce s-a întâmplat la FC Argeş în ultimele două sezoane. Dl Vlădoiu a explicat, cu subiect şi predicat, cum a fost posibilă căderea de neimaginat a Argeşului. Şi, mai ales, a arătat cu degetul spre vinovaţi.

Jean Vlădoiu, Cristian Gentea şi Andrei Prepeliţă, pe vremea când nu se rupsese lanţul de iubire

„Am avut un grup extraordinar, pe Andrei Prepeliță îl apreciez și îl respect foarte mult. Cea mai mare durere e că echipa a ajuns în Liga 2… călcată în picioare la baraj cum n-am văzut niciodată (aluzie la acel stupefiant 1-6 în prima manşă, cu Dinamo) .

… Cheltuielile sunt enorme, salariile sunt aproape de cele din prima ligă. La anumiți jucători sunt chiar mult mai mari. Nu știu de unde pot plăti asemenea sume la Liga 2.

La un moment dat se vor termina banii. S-au bazat că vor promova în primul an dar, dacă nu vor promova, să vedeți ce va urma! Mă gândesc cu groază, eu știu foarte multe lucruri”, a declarat Jean Vlădoiu.

În opinia dumnealui, culpa principală pentru situaţia tristă a lui FC Argeş de azi o poartă primarul Cristian Gentea, care s-a erijat într-un factotum la echipă, dar şi sponsorul Viorel Tudose. Chiar dacă nu i-a nominalizat, aluziile dlui Vlădoiu sunt cât se poate de clare.

„Eşti sponsor, bravo, da’ nu dai tu afară pe nimeni”

„Dai bani la echipă, ești sponsor, bravo. Dar nu faci tu transferuri, nu dai afară pe cine vrei tu. Nu știi să faci diferența dintre o aruncare de la margine și un corner… Sunt oameni care habar nu au. Au impresia că pot face aceleași lucruri pe care le făceam eu și Prepeliță. Ei habar nu aveau ce făceam noi la stadion de dimineața până seara, că veneau doar la meciuri.

Eu am fost ca un ghimpe pentru conducere. Nu m-au dat afară, dar au trecut peste mine… M-au considerat chiar duşman, pentru că percutam la comenzi… Tot timpul am zis: «Domn’ primar, lăsați-mă, așteptați, mergeți pe mâna acestui copil (Andrei Prepeliţă – n.r.) , ne batem la play-off.» Am avut dreptate, dar oamenii nu au fost mulțumiți cu ceea ce s-a realizat. Au crezut că play-off-ul e o normalitate… Unii voiau chiar să luăm campionatul”, a mai spus dl Vlădoiu.

Şi tot dumnealui a tras concluziile: „Când ai lângă tine asemenea oameni, care spun unei persoane importante care a cheltuit zeci de milioane la Craiova (Mihai Rotaru, patronul schipei CSU – n.r.) și nu a luat un campionat că vor lua cu Argeșul campionatul, nu știi pe unde să dispari.

„Unii voiau să luăm campionatul”

Nu ai cum să ai asemenea oameni, să spună că vor lua campionatul. Ăștia sunt oamenii care, din păcate, conduc anumite cluburi, distrug anumite cluburi, le duc în insolvență, faliment”, a mai spus Jean Vlădoiu, cu trimitere clară înspre domnii Cristian Gentea şi Viorel Tudose.

În septembrie anul trecut, fostul antrenor al Naţionalei Victor Piţurcă a spus, în linii mari, cam ceea ce a spus ieri şi Jean Vlădoiu: „Andrei Prepeliţă trebuia păstrat. A avut rezultate bune la Piteşti, anul trecut a dus echipa în play-off, deşi nu i se dădea nicio şansă. Eu i-aș fi făcut contract încă 3-4 ani, l-aș fi lăsat să muncească în continuare, dar așa e regula la noi.

Eu cred că cei care conduc acolo (la clubul FC Argeş – n.r.) nu sunt profesioniști, nu cunosc foarte bine acest joc, fotbalul, și au făcut o mare greșeală cu schimbarea lui Andrei Prepeliță”, a spus atunci Victor Piţurcă.

surse foto: ArgeşulOnline.ro/Bogdan Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...