Jean Vlădoiu, contre pe tibie cu primarul echipei FC Argeş: „Nu ştiu ce vom face la anul”. Gentea: „Suspans e doar în mintea lui”

Date:

Share post:

Într-o emisiune televizată (Fotbal Club), difuzată de postul TV Digisport, managerul general al echipei FC Argeş, fostul mare fotbalist Jean Vlădoiu, şi-a exprimat scepticismul cu privire la viitorul echipei de fotbal FC Argeş.

„Aștept să ne cheme primarul să vedem ce strategie abordăm pentru sezonul următor, dar și pentru meciurile care au rămas…

Nu știm ce vom face la anul, dacă vom continua să avem același obiectiv sau vom merge pe mâna copiilor. Eu mi-aș dori să continuăm ce am început. Vom vedea”, a spus, evaziv, Jean Vlădoiu, lăsând să se înţeleagă faptul că echipa ar putea să nu mai beneficieze de aceeaşi susţinere financiară generoasă din partea municipalităţii.

„Pasele” lui Jean Vlădoiu l-au pus în dificultate pe „primarul de cuvânt”

O fi ştiind Jean Vlădoiu ceva ce opinia publică (încă) nu ştie.

Primarul Cristian Gentea, care e şi omul fără de care la FC Argeş nu mişcă nimic, a fost vizibil deranjat de declaraţiile făcute de Vlădoiu şi a negat orice înrăutăţire în ce priveşte finanţarea echipei de fotbal.

În cadrul emisiunii Pro Arena, difuzată pe canalul sport.ro, primarul Gentea a declarat: „… probabil continuă deranjul acesta produs de FC Argeş prin intrarea în play-off… Am văzut şi eu declaraţia (cea a lui Jean Vlădoiu – n.r.) nu am discutat cu el, cred că e un pic de suspans în mintea lui.

Am înţeles că la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Farul va ieşi şi va explica ce a vrut să spună. Eu am discutat cu Andrei Prepeliţă, cu Constantin Schumacher (antrenorul, respectiv secundul echipei n.r.), într-adevăr s-a cam speriat lumea la Piteşti… informaţiile apărute n-au niciun fel de legătură cu realitatea la Piteşti”, a spus primarul Cristian Gentea, care a reiterat faptul că la FC Argeş vor fi şi de la anul toate condiţiile necesare petru ca echipa să facă performanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni, debut cu stângul în play-out: 0-3 în deplasare, cu FCU Craiova (Mititelu)

CS Mioveni a jucat slab în această seară şi...

„Urmuz”, aplaudat la el acasă

Sâmbăta trecută, la Centrul de Cultură și Arte "George...

Ce trebuie să ştiţi şi să faceţi dacă aveţi maşina asigurată la Euroins

Zilele trecute, Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras...

La Slatina, cea mai mare şaorma din România: 37 de kg

Doi bucătari de la şaormeria Manuel din Slatina au...

Târg de flori în parcul Lunca Argeşului, cu ocazia Simfoniei Lalelelor

Un târg de flori, similar celor din anii precedenţi,...