În această după-amiază, un bărbat de 36 de ani din comuna Valea Mare-Pravăț a avut ghinionul să se întâlnească cu un echipaj de jandarmi în zona Pieței Mari din municipiul Câmpulung, după ce anterior a furat o bicicletă dintr-o gospodărie.

Jandarmii din cadrul Detașamentului Câmpulung care patrulau în această dimineață prin Piața Mare au prins un bărbat care avea o bicicletă de dimensiuni reduse.

La întâlnirea cu echipajul de jandarmi, acesta a devenit agitat, fapt care a ridicat suspiciuni. În momentul când a fost întrebat de proveniența bicicletei, bărbatul a declarat că „a luat-o” dintr-o curte din municipiu.

 „Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat” art. 229 Cod Penal.

Bicicleta a fost returnată proprietarului de drept, iar actele întocmite împreună cu bărbatul au fost predate Poliției municipiului Câmpulung în vederea continuării cercetărilor”,a informat biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

sursa info şi foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here