Jandarmeria Argeş efectuează constant acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate restricţiile anti-pandemie, în tot judeţul Argeş.

„În noaptea de 23 spre 24 ianuarie, jandarmii argeșeni au fost sesizați despre faptul că, în cartierul Prundu din mun. Pitești, într-un apartament se ascultă muzică la volum maxim și se aud țipete.

Ajunși la fața locului, jandarmii au încercat să ia legătura cu persoanele care se aflau în interior, dar fără succes”, a informat azi biroul de presă al Jandarmeriei argeşene.

„Au aflat de la vecini că apartamentul este închiriat și au solicitat proprietarului să le deschidă pentru a putea opri zgomotul. Într-un final, jandarmii au descoperit că în interior se aflau trei băieți și trei fete care petreceau.

Toți șase au fost sancționați pentru tulburarea liniștii locatarilor și pentru că au organizat și participat la o petrecere privată.

Mai mult de atât, două dintre tinere au fost sancționate și pentru refuzul de a se legitima în fața jandarmilor. În total au fost aplicate amenzi de 14.500 de lei”, a mai informat Jandarmeria.

În afară de episodul relatat aici, jandarmii au mai efectuat numeroase alte controale privind portul măştii, respectarea distanţării între persoane etc, prilej cu care au sancţionat – cu amenzi sau avertismente – alte 70 de persoane şi societăţi comerciale.

Totalul amenzilor aplicate de jandarmi, în weekend-ul recent încheiat, se ridică la 30.000 de lei, a mai informat sursa citată.

sursa foto: captură video IJJ Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here