Jandarmi din Craiova la meciurile FC Argeş-Farul, de la Piteşti, şi Rapid-CFR Cluj-Napoca, de la Mioveni, din weekend

Date:

Share post:

În acest weekend, jandarmii din cadrul cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor fi prezenţi pe stadioanele din Piteşti şi Mioveni, unde vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, a informat biroul de presă al Jandarmeriei.

Duminică de la 15, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti, se va disputa partida dintre FC Argeş şi Farul Constanţa, iar de la ora 20,30, pe stadionul „Orăşenesc” din Mioveni, FC Rapid Bucureşti o va confrunta pe liderul Ligii 1, CFR Cluj-Napoca.

„În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

Conform art. 14 din actul normativ menționat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Suporterii vor avea acces pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

 În cazul în care, suporterii aleg să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică”, ne-a transmis Jandarmeria Argeş.

Dacă meciul de la Piteşti nu pare să ridice mari probleme (echipa constănţeană nu e însoţită, de regulă, în deplasări, de prea mulţi suporteri), în schimb, la Mioveni, jandarmii ar putea avea de furcă cu impetuoşii suporteri ai Rapidului, care obişnuiesc să vină în număr mare la meciurile favoriţilor lor, oriunde s-ar juca.

Norocul jandarmilor ar fi acela că formaţia CFR Cluj-Napoca are puţini suporteri, aşa că rapidiştii vor domina sigur fondul sonor al arenei din Mioveni.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Spitalul Județean Argeș, linie endoscopică de ultimă generație la Urologie

Pacienţii cu afecţiuni urologice vor beneficia de acum de...

Cod galben de ploi în sud-estul României. Vizat, și tot județul Argeș. La munte va ninge

Administrația Națională de Meteorologie ANM a emis azi o...

Spitalul Județean Pitești angajează medici

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează concurs pentru angajarea...

Documentar despre cariera și viața lui Ilie Năstase, în regia lui Tudor Giurgiu, prezentat la Pitești

Premiera documentarului ”Nasty”, despre cariera și viața lui Ilie...