Duminică, 15 septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor, la partida de fotbal disputată între echipele F.C. Argeș – Rapid București, pe stadionul Nicolae Dobrin din municipiul Piteşti, începând cu ora 15,30″, a informat, printr-un comunicat de presă, Jandarmeria Argeş.

„Intrarea spectatorilor în arena sportivă se va face începând cu ora 14, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să se prezinte din timp la competiția sportivă.

Accesul în stadion, îndrumarea şi supravegherea publicului se vor realiza cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractaţi de organizator.

Recomandăm celor care doresc să participe la competiţia sportivă să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică.

De asemenea, participanţilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de organizator şi de forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi înregistrată video”, a mai informat Jandarmeria.

Suporterii Rapidului, supravegheaţi şi însoţiţi non-stop

Întrucât Rapid Bucureşti e una din puţinele formaţii de la noi care e însoţită de contingente semnificative de suporteri oriunde ar juca în ţară, e de aşteptat ca la meci să vină mulţi rapidişti.

Aceştia vor fi întâmpinaţi de la sosirea la Piteşti de forţe de ordine şi vor fi conduşi la stadion, unde vor avea un sector al lor, bine delimitat.

La final, suporterii Rapidului vor fi conduşi la gară, respectiv la microbuze/autobuze, supravegheaţi fiind non-stop, până la plecare.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here