Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au efectuat 6 percheziții domiciliare, la locuințele unui bărbat, de 53 de ani, din București, cetățean israelian, bănuit de trafic intern și internațional de droguri de mare risc.

Informaţia ne-a fost furnizată de biroul de presă al Poliţiei Argeş.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate 5 grame de substanţă pulverulentă, susceptibilă a fi drog de mare risc (cel mai probabil, cocaină – n.r.), 3 comprimate şi 5 grame de fragmente vegetale susceptibile a fi droguri de risc, ustensile ce ar fi fost folosite la prelucrarea și consumul substanţelor cu efect psihoactiv, 5 unităţi de calcul, 6 telefoane mobile, 26.000 de lei, 11.600 de euro, 1.700 de dolari, dar şi alte obiecte şi înscrisuri utile administrării probatoriului.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 până în prezent, cel în cauză ar fi introdus în țară și vândut droguri de risc și de mare risc.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Argeș, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română”, a mai informat Poliţia Argeş.

sursa foto: Poliţia Română/DIICOT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here