Finalul meciului de fotbal de azi, din liga a 2-a, Dunărea Călăraşi-FC Argeş, încheiat cu scorul de 2-1 pentru argeşeni, l-a găsit mulţumit pe antrenorul Ionuţ Badea. Dar nu entuziasmat peste măsură.

„A fost un meci greu, unul de luptă cu o încărcătură fizică deosebită pentru jucători dar şi emoţională personală pentru mine. Cristi Pustai (antrenorul Dunării Călăraşi – n.r.) este prietenul meu de foarte multă vreme şi este bine că suntem adversari în această competiţie.

Venim după o serie de meciuri disputate într-un timp scurt şi era important să ştim cum să dozăm efortul. Băieţii merită toate felicitările! Mai avem anumite lucruri pe care trebuie să ştim să le gestionăm. Disciplina tactică impusă până la final ne-a făcut să câştigăm şi acest meci.

Călăraşiul este o echipă peste media ligii a doua. Au jucători importanţi care au evoluat şi în Liga I. Pe noi ne-a ajutat şi victoria obţinută de ei cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Nivelul lor de dorinţă nu a mai fost la fel de mare şi am reuşit să ne impunem sistemul nostru de joc.

Ne aşteaptă o zi de recuperare, o zi de antrenament şi apoi meciul de sâmbătă cu Petrolul Ploieşti. Ne dorim foarte mult să obţinem victoria, pentru a da valoare celor 3 puncte câştigate astăzi” a declarat antrenorul alb-violeţilor, Ionuţ Badea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here