„Conducerea clubului FC Argeş a ajuns la un acord cu Ionuţ Badea pentru postul de antrenor al echipei din Trivale.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani va reveni astfel pe banca tehnică a echipei noastre la 10 ani distanţă de la precedentul mandat”, a anunţat azi clubul FC Argeş.

Anunţul a fost făcut de Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş: „Astăzi am fost la Bucureşti împreună cu domnul primar Cornel Ionică şi am avut o discuţie cu Ionuţ Badea pentru postul de antrenor principal al echipei FC Argeş. Discuţia a fost constructivă şi de bun augur. Suntem foarte încrezători că vom bate palma şi că va fi noul antrenor al echipei noastre”, a declarat dl Gentea.

În august anul acesta, Ionuţ Badea a fost foarte aproape de a semna cu vicecampioana FCSB, însă, antrenorul nu s-a înţeles cu patronul echipei, Gigi Becali.

Ionuţ Badea s-a născut acum 44 de ani la Buzoeşti şi a debutat ca fotbalist la Dacia Piteşti (liga secundă), la vârsta de 19 ani. A trecut apoi la ARO Câmpulung, după care a făcut pasul spre prima ligă, la Dinamo.

După un an acolo, a trecut pe la FC Braşov, Oţelul Galaţi, din nou Dinamo, FC Vaslui, pentru a-şi încheia cariera la FC Argeş, în 2007.

Ca jucător, Ionuţ Badea are în palmares un titlu de campion şi trei Cupe ale României, toate cu Dinamo Bucureşti.

Dl Badea e cunoscut ca un antrenor serios, pasionat de lectură, la curent cu ultimele noutăţi din fotbal. Credem că are capacitatea să readucă FC Argeş în prima ligă şi-i dorim să realizeze acest deziderat.

sursa foto: Facebook/FC Argeş Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here