Ion Țiriac, așteptat la Comesad BCR open Pitești

Date:

Share post:

În urma conferinţei de presă premergătoare turneului de tenis care se va desfășura săptămâna viitoare la Piteşti la baza sportivă Comedesad, Sorin Dumitru, proprietarul turneului ITF, și-a exprimat speranța că noul președinte al Federației, Ion Țiriac, va putea răspunde pozitiv invitației de a veni la Pitești.

”Timp de o săptămână, centrul tenisului din România se mută la Pitești. Cu mândrie, cu onoare o spun, e un lucru incredibil pentru orașul nostru, mai ales pentru că suntem singurul turneu 100% privat care se desfășoară în România”, a ţinut să precizeze Sorin Dumitru la începutul conferinţei de presă.

Premiile acestei competiţii sunt mult mai atractive ca în anii trecuţi, astfel că 20 de puncte ATP și 3.600 de dolari va încasa învingătorul la simplu, 12 puncte ATP și 2.100 de dolari va primi finalistul, câte 6 puncte ATP și 1.025 de dolari – semifinaliștii. 

Turneul va începe luni cu meciurile de pe tabloul de calificare, urmând ca de marți să intre în scenă tenismenii calificați pe tabloul de simplu. 
Finala de simplu este programată duminică, 18 august, iar piteştenii care doresc să urmărească meciurile live, sunt aşteptaţi pe terenurile din strada Traian.

Sursa: Argeş-sport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular