Cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România, pompierii de la ISU Argeş îi invită pe cei mai mici locuitori ai judeţului la un concurs de desene, schiţe sau picturi, inspirate din viaţa şi activitatea pompierilor.

„Tematică: Desene / pictură / schițe care să prezinte activitatea pompierilor (intervenții la cutremure, inundații, incendii, salvarea de vieți omenești în urma producerii unei situații de urgență, mașini de pompieri etc.).

Condiții de participare: Acest concurs se adresează copiilor cu vârstele cuprinse între 3 și 14 ani, inclusiv.

După realizarea desenului, acesta va fi transmis (format poză), la adresa de e-mail rel.pub@isuarges.ro, însoțit de numele și prenumele copilului, vârsta și numărul de telefon al părintelui / tutorelui / reprezentat legal.

Premii: Vor fi premiate primele trei desene. Acestea vor fi alese de către o comisie din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților – ISU Argeș și vor fi premiate cu diplome și premii surpriză.

Premierea se va realiza la sediul I.S.U. Argeș, din strada Traian nr. 26, municipiul Pitești, în data de 03.03.2020, la o oră ce va fi comunicată ulterior câștigătorilor”, a informat biroul de presă al ISU Argeş.

La festivitatea de premiere câștigătorii vor prezenta desenele originale.

Perioada de înscriere:17.02-28.02.2020 .

Succes, copii!

sursa foto: ISU Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here