„Teatrul Alexandru Davila Pitești lansează invitația celor care nu sunt plecați în minivacanța de 1 Decembrie să petreacă Ziua Națională în sala de spectacol la cea de-a XXV-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021”, se menţionează într-un comunicat de presă al instituţiei de cultură din Piteşti.

„Nu întâmplător Teatrul I.L. Caragiale Satiricus din Chișinău va fi prezent pe scena teatrului nostru și va susține spectacolul „Și cu violoncelul ce facem?”, în regia lui Vitalie Drucec, în data de 1 decembrie. Dorim astfel să marcăm simbolul înfrățirii românești și sărbătorirea Zilei Naționale.

În același timp, pentru sărbătoarea Zilei Naționale soliștii și instrumentiștii Secției de Revistă împreună cu dirijorul Lucian Vlădescu au pregătit un moment surpriză ce va fi redat pe pagina de facebook a teatrului.

Mâine, 30 noiembrie de la ora 19, la sala Studio Liviu Ciulei avem ca invitat la Festivalul InterFest 2021 Teatrul de Comedie București cu spectacolul „Forma lucrurilor”, în regia lui Silviu Debu.

Așadar, sunteți așteptați cu bucurie și speranță la teatru, în sala de spectacol”, se mai arată în documentul citat, semnat de managerul Teatrului Davila, dl Felix Goldbach.

sursa foto: Teatrul Davila Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here