Colegiul Internaţional St. George, cu sediul în oraşul canadian Toronto, oferă, de 24 de ani, felurite de cursuri de limba engleză, de diferite niveluri, pentru copii şi tineri de peste tot din lume, rezidenţi canadieni sau nu.

Anul acesta, colegiul respectiv oferă astfel de programe şi elevilor şi tinerilor români, pentru studiul limbii engleze în regim semi intensiv, intensiv sau extra intensiv.

Programele au durata de la o săptămână la cât doreşte elevul sau părinţii acestuia.

Pachetele oferite tinerilor doritori să înveţe limba engleză în Canada au preţuri începând cu 260 de dolari canadieni pe săptămână.

Această sumă include preluarea elevului de la aeroport, cazare şi două mese pe zi la o familie de canadieni. Nu se percep taxe de înscriere.

La absolvire se eliberează certificate recunoscute internaţional, inclusiv în SUA şi Canada, privind nivelul de stăpânire al limbii engleze (IELTS, TYCP, engleză de afaceri etc).

Detalii privind colegiul St. George, dar şi formulare de înscriere puteţi găsi pe pagina de internet a colegiului .

De asemenea, puteţi pune întrebări la adresa de email rachecta09@yahoo.com , unde vi se va răspunde în privat, de către un profesor cu origini româneşti.

sursa foto: St. George International College Toronto

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here