Interviu: Cum vor arăta jocurile de la cazinourile online în anii următori

Date:

Share post:

iGaming-ul a început să ocupe un loc din ce în ce mai important în industria jocurilor video, odată cu popularizarea cazinourilor online. Producătorii din domeniu dezvoltă mereu noi tehnologii pentru a le oferi utilizatorilor de cazinouri online produse noi și experiențe unice.

În ce urmează vă prezentăm un interviu realizat cu Lukas Molberg, un expert în industria iGaming, care va spune la ce evoluții să ne așteptăm în industria jocurilor de noroc online.

Salut Lukas. Spune-ne puțin, te rugăm, despre experiența ta în domeniu.

Salut și mulțumesc pentru această oportunitate. Lucrez în industria jocurilor de noroc de peste 20 de ani iar în ultimii 10 mai am dedicat exclusiv sectorului iGaming. Cu multă modestie, poți spune cu certitudine că știu tot ceea ce mișcă în acest domeniu.

La ce schimbări ar trebui să ne așteptăm în următorii ani pe piața cazinourilor online?

Pe scurt, multe. Companiile care activează în domeniul iGaming sunt între o continuă dezvoltare de noi produse pentru dinții cazinourilor online. Pe lângă dezvoltarea de noi jocuri optimizate pentru mobil, care a început să fie modul preferat al jucătorilor de accesat cazinourile online, producătorii din iGaming lucrează la noi metode inovative de a îmbunătății experiență utilizatorilor.

Poate cea mai interesantă dintre acestea o reprezintă integrarea tehnologiei VR (realitate virtuală). Aceasta ne va permite jucătorilor să aibă o experiență aproape identică cu cea din un cazino clasic. Cu ajutorul ochelarilor de realitate virtuală ei vor putea să se plimbe într-un cazinou online precum într-unul real.

Când crezi că se va putea face acest lucru?

În lumea există deja câteva cazinouri care folosesc această tehnologie însă, din păcate, este prea devreme de a vorbi despre adaptare la scară largă. În plus, utilizarea realității virtuale implică și achiziționarea unui echipament special (ochelari de realitate virtuală) lucru pe care nu toți jucătorii sunt dispuși să îl facă încă, având în vedere prețul ridicat.

Asta e tehnologie inovative, dar mai ieftine, există în dezvoltare?

Sigur. Un alt pasă interesant pe care îl vom vedea în perioada următoare este cel către jocuri ce încorporează tehnologia de realitate augmentată. Printre cele mai cunoscute utilizări ale realității augmentate pe mobil, de până acum, sunt aplicația Snapchat sau jocul Pokemon Go.

Și în ceea ce privește siguranța utilizatorilor?

Într-adevăr, siguranță utilizatorilor este una dintre principalele preocupări ale dezvoltatorilor din industria iGaming. Aceștia lucrează constant la îmbunătățirea securității jocurilor dezvoltate de ei. Totodată, și operatorii de cazinouri online investesc la rândul lor în protejarea datelor, și a banilor, clienților.

Cu toate acestea, încă mai există probleme în domeniu, însă de cele mai multe ori utilizatorii sunt trădați din cauza neatenției lor. Aici vorbesc despre utilizarea cazinourilor fără licență. Multe dintre acestea sunt ilegale, apar peste noapte, și reușesc să îi păcălească pe pasionații jocurilor de cazino cu oferte și bonusuri de bun venit incredibil de generoase.

Este foarte important, pentru ai evitat să de situații neplăcute, ca jucătorii să acceseze numai cazinourile licențiate, care au în spate o firmă serioasă și au fost verificate cu atenție de către autoritățile din România. Pentru a vedea care sunt acestea, va rog să verificați această listă cazinouri online Romania

În concluzie

Industria iGaming, care dezvoltă cele mai populare jocuri pentru cazinourile online lucrează în continuu pentru îmbunătățirea securității produselor lor, dar și pentru dezvoltarea de noi tehnologii. Acestea au scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Printre tehnologie la care ne putem aștepta în anii următori sunt realitatea augmentată dar și realitatea virtuală.

Din păcate, pentru a se putea bucura de aceasta din urmă, utilizatorii vor trebui să investească și în echipamente speciale, precum ochelari de realitate virtuală, care la ora actuală au un preț destul de piperat.

Vizite2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...

Poliţia Argeş i-a amendat pe ciobanii care nu şi-au microcipat câinii de la stână

În cadrul unei acţiuni poliţieneşti dessfăşurate ieri şi alaltăieri,...

Dezinformarea prin presă, combătută cu ajutorul inteligenţei artificiale

"Un consorțiu condus de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași,...

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...