„Clubul din Trivale se află în discuţii avansate cu doi fotbalişti cu experienţă care au evoluat şi la echipe de Liga I. Antrenorul alb-violeţilor îşi doreşte ca aceştia să ajungă cât mai repede la o înţelegere cu gruparea din Trivale pentru a se putea folosi de ei.

Cei doi jucători au avut o primă discuţie cu cei din conducerea clubului, ba chiar au evoluat în jocul amical de miercuri împotriva echipei de juniori a clubului nostru. Discuţiile sunt foarte avansate. A rămas să se clarifice lucrurile zilele următoare. Ei or să rămână la Piteşti şi sper să se rezolve lucrurile până ne întoarcem noi de la Bacău şi să semneze contractele.

Avem mare nevoie de întăriri. Suntem în criză acută de efectiv. Credeţi că noi, la meciul de sâmbătă ,nu am vrea să-i avem pe toţi apţi? Ca Turda, Gugu, Nilă, Năstăsie şi Stan să fie 100%. Nu-i avem din păcate. Nu vrem să facem nişte transferuri doar de dragul de a face nişte transferuri. Echipa chiar are nevoie de aceşti jucători. Sunt jucători de mijlocul terenului, fotbalişti ofensivi. Cam ce ne interesează şi pe noi. Să avem mai multe soluţii în ofensivă.

Cei doi jucători vin după pauze. Unul dintre ei nu a jucat de aproape un an de zile un meci oficial, iar celălalt are 4 sau 5 luni de pauză. Vor avea nevoie de o perioadă mai mare de adaptare. Nu pot intra aşa peste noapte. Ei vor trebui sa ajungă la zi cu pregătirea fizică, să se integreze în grup”, a declarat Emil Săndoi, antrenorul alb-violeţilor.

sursă foto: facebook fc arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here