Am relatat azi despre faptul că oficialităţile judeţului anunţaseră, zilele trecute, asfaltarea drumului judeţean care leagă localitatea Băiculeşti de Curtea de Argeş, trecând prin satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana.

De asemenea, am mai informat că la nici 48 de ore distanţă de la anunţul oficial în acest sens , făcut de Consiliul Judeţean Argeş, dna Simona Niculescu, din satul Valea Brazilor, a parcurs drumul în cauză cu maşina, constatând o mulţime de lucruri în neregulă.

Cele mai semnficative dintre ele ar fi lipsa şanţurilor de scurgere a apelor pluviale şi, mai ales, lipsa… asfaltului pe unele porţiuni.

Fapt pentru care Simona Niculescu ne-a informat că va sesiza Inspectoratul de Stat în Construcţii. De aici, probabil, autoritatea în măsură să verifice lucrurile va fi Inspectoratul Judeţean în Construcţii Argeş.

În imagine, de la stânga la dreapta, preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, şefa drumarilor din Argeş, Alina Nicolau şi primarul din Băiculeşti, Niculaie Dragnea.

sursa foto: Cosiliul Judeţean Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here