„Am vrut să vă spun încă de ieri, dar n-am vrut să fiu luată în glumă pentru că ce vreau să zic e foarte serios: dacă ați aflat de cineva care fură din banul public, indiferent de unde și cum, indiferent de rang, funcție sau culoare politică, scrieți un e-mail la spunecinefura@gmail.com”, a informat azi dna Ana Birchall, deputat PSD şi fost ministru al Justiţiei în perioada Liviu Dragnea.

„Voi face uz de calitatea mea de deputat pentru a trimite aceste măgării și încercări de a fura din banul public în atenția autorităților judiciare competente (Parchetul General, DNA sau DIICOT) și mă voi asigura personal, urmărind îndeaproape fiecare caz în parte, că cei care încearcă șmecherii – în special în achizițiile publice – în această perioadă, vor fi trași la răspundere în fața legii.

Vă rog din suflet, structurați aceste e-mailuri în așa fel încât să se înțeleagă clar CINE sunt cei care au comis sau încearcă să comită fapta penală, în CE constă această faptă și dacă aveți cunoștință de vreo DOVADĂ în sprijinul celor afirmate”, mai zice dna Birchall.

Campania dnei Birchall are un logo frumos, făcut, se vede clar, de cineva profesionist

Nu punem la îndoială bunele intenţii ale dnei Birchall. Însă, inocenţa dumneaei, nouă cel puţin, ni se pare de-a dreptul hilară.

Să fii, ani de zile, colegă de partid, de Parlament şi de Guvern cu inşi ca Liviu Dragnea, Paul Stănescu, Marian Oprişan, Florin Iordache, Petre Daea etc, şi să îi întrebi, după aia, pe români, cine fură în această ţară… e un demers ce nu poate stârni decât zâmbete.

sursa foto: Facebook/Ana Birchall

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here