Inițiativă inedită la Stâlpeni: două organizații civice organizează dezbateri electorale cu toți candidații la Primăria comunei

Date:

Share post:

Două ONG-uri invită toți candidații la Primăria Stâlpeni la o dezbatere electorală publică, la Căminul Cultural din satul Rădești.

Informația a fost publicată azi de Gazeta de Stâlpeni. Dezbaterea, denumită ”Plus 1 pentru Stâlpeni”,urmează să aibă loc în5 iunie de la ora 18.

”Organizatorii sunt Asociația „Stâlpeni, comuna noastră!”, ONG local cu numeroase activități civice desfășurate mai ales în zona socială și Asociația Mișcarea Sinergistă,  ONG care a mai organizat întâlniri deschise cu cetățenii în perioada 2019 – 2020: una cu autoritățile locale și două dezbateri publice între candidații la primărie, în două comune din județul Timiș”, scrie Gazeta de Stâlpeni.

Potrivit sursei citate, ”data de 5 iunie a fost aleasă pentru că se află în partea de final a campaniei electorale care începe astăzi, lăsând timp suficient autorităților locale să transforme căminul cultural din Rădești în secție de votare pentru cetățeni.

CITIȚI ȘI: Românii sunt mult mai interesați de alegerile europarlamentare 2024

Organizatorii au trimis deja către primărie solicitarea de închiriere a locației și nu credem că primarul în funcție ar putea împiedica desfășurarea evenimentului.

Mai ales că, așa cum se arată pe site-ul primăriei, ”un aspect remarcabil al mandatului primarului Gabi Șerbănoiu a fost îmbunătățirea transparenței și deschiderea canalelor de comunicare între administrație și cetățeni”.

De notat că publicul ce va fi prezent în sală va putea pune întrebări candidaților. La fel, și aceștia – cinci la număr – își vor putea adresa întrebări unii altora.

Articolul integral din Gazeta de Stâlpeni poate fi lecturat aici.

sursa foto: Mitalis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Laptele: prieten sau dușman? De ce să nu excluzi lactatele din alimentația ta

Laptele și produsele lactate fac parte din alimentația multor...

Gheorghe Zamfir, în concert vineri seară, în Piața Primăriei din Pitești

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir va concerta vineri seară, de...

Ion Mînzînă: Dezvoltăm infrastructura rutieră din Mioveni (galerie foto)

Pentru Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș și...

Accident rutier grav la Mozăceni, în sudul județului Argeș

Un accident rutier grav a avut loc în această...

Cod galben de ploi și descărcări electrice în jumătatea vestică a țării. Vizat e și județul Argeș

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis azi o...