Spitalul Municipal din Curtea de Argeş are din această după-amiază un nou director, după ce fostul manager, Viorel Marius Popescu, a fost schimbat din funcţie.

Noul manager este medicul Bogdan Georgescu, doctor în medicină, fost până azi şef al secţiei de Chirurgie a aceluiaşi spital.

Fostul manager Viorel Marius Popescu, era, culmea, inginer de meserie, instalat în funcţie în timpul guvernării PSD-ALDE-UDMR, în anul 2017. Dl Popescu este, în acelaşi timp, şi consilier municipal la Curtea de Argeş, ales pe listele PSD, partid al cărui membru este.

Despre noul manager nu ştim să fie membru, cu acte în regulă, al vreunui partid politic. Ştim doar că. la Curtea de Argeş, e considerat un medic bun.

În ce priveşte motivele pentru care fostul director a fost schimbat, deşi autorităţile judeţene nu au dat detalii, ele sunt lesne de dedus: locul unui inginer nu e la conducerea unui spital.

În plus, în urbe, Spitalul Municipal din Curtea de Argeş nu se bucură de prea multă încredere din partea locuitorilor, asta ca să ne exprimăm elegant.

sursa foto: smca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here