Şcolile militare de subofiţeri de Jandarmi au disponibile 700 locuri pentru sesiunea de admitere ianuarie 2019, dintre care 350 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani şi 350 locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi ,,Petru Rareş” din Fălticeni.

Tinerii care îşi doresc o carieră militară se pot înscrie începând cu 29 octombrie 2018 la una din cele două instituţii de profil din ţară.

Probele eliminatorii sunt vizita medicală, testarea psihologică şi cele de aptitudini fizice. Perioada în care se vor efectua vizita medicală şi testele psihologice va fi stabilită după finalizarea perioadei de înscriere.

Este important ca participanţii la concurs să consulte periodic site-ul oficial al fiecărei instituţii de învăţământ, acolo unde vor fi afişate etapele de înscriere a candidaţilor, tematica, bibliografia şi planificarea probelor

Pentru tinerii argeşeni care vor să urmeze o carieră militară în uniforma albastră a jandarmilor, cererile de înscriere se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş până pe data 23 noiembrie 2018.

Totodată, menţionăm faptul că perioada de desfăşurare a concursului de admitere este 10 – 21 ianuarie 2019.

Însă, dragi tineri care vă doriţi să deveniţi jandarmi, atenţie: e mult mai uşor să deveniţi student la drept oriunde în Piteşti, decât să fiţi admişi la şcolile de subofiţeri jandarmi. Soluţia e să învăţaţi serios. Noi vă dorim succes.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş din municipiul Piteşti, Aleea  Negoiul nr. 2, Serviciul Resurse Umane 0248/211505, 0248/211502 interior 24531 / 24500.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here