Incendiul de alaltăieri noapte, din satul Valea lui Enache, comuna Băiculeşti, ar putea să fi fost provocat intenţionat.

Citiţi aici cum s-a produs incendiul

Iniţial, după primele investigaţii ale pompierilor din Curtea de Argeş (interveniseră cei de la detaşamentul de acolo), părea că focul se aprinsese după ce proprietarul incendiase cu bună-ştiinţă o parcelă alăturată, pentru a o curăţa de resturi vegetale. Aşa cum procedează multă lume, din păcate.

Apoi, au presupus pompierii, din cauza vântului puternic, focul s-a extins necontrolat asupra gospodăriei.

Vedeţi aici pagubele produse şi concluziile pompierilor

Numai că proprietarul fermei, un crescător de animale pe nume Dan Petrescu, nu e de acord cu concluziile (preliminare, să nu uităm) ale pompierilor şi crede că focul a fost pus intenţionat.

Fapt pentru care omul a şi depus plângere la Poliţie. Fermierul e convins de faptul că a fost vorba de un act criminal pentru că primise, în ultima vreme, mai multe ameninţări, din cauza faptului că participase la marele miting al crescătorilor de oi, din faţa Ministerului Agriculturii.

În imagine, un instantaneu de la mitingul respectiv.

Paguba suferită de fermierul Petrescu se ridică la aproximativ 65-70 de mii de lei. La ora actuală, Poliţia din Curtea de Argel efectuează cercetări în acest caz.

sursa foto: Agrointel

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here