Azi-noapte în jurul orei 2 dimineața, a izbucnit un incendiu puternic la una dintre cele mai cunoscute şi mai mari şaormerii din București. Este vorba de Dristor Kebab, de pe bulevardul Dimitrie Cantemir.

Incendiul a fost unul de o violenţă rar întâlnită, pentru stingerea sa fiind mobilizate impresionante forţe ale pompierilor.

„Pompierii… au intervenit in aceasta dimineata pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din bd. Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât şi la exterior, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de 400 mp.

Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului şi pentru evacuarea locatarilor din 2 blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. Au acţionat 14 autospeciale de stingere, 3 autoscări, SMURD, descarcerare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat şi o femeie), angajati ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon”, au transmis reprezentanții ISU București, potrivit site-ului g4media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here