„Constantin-Florin Mitulețu-Buică, președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), a plagiat mai bine de jumătate din teza de doctorat pe care a susținut-o în 2016 la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” (UNAP)”, informează azi site-ul pressone.ro, sub semnătura Emiliei Şercan.

Mai bine de jumătate din teza de doctorat (mai precis, 124 din cele 211 pagini) sunt plagiate din lucrări scrise chiar de îndrumătorul de doctorat al lui Mituleţu-Buică, prof. univ. dr. Constantin Iordache, conducător de doctorate la UNAP și cadru didactic la cunoscuta fabrică de diplome universitare „Spiru Haret” din Bucureşti.

Dar şi de la alţi autori.

Furtul intelectual e pe faţă, nici măcar mascat aşa, de ochii lumii

„În timp ce urma studiile doctorale la UNAP, Mitulețu-Buică l-a angajat în funcția de consilier personal pe fiul îndrumătorului lui, George-Răzvan Iordache.

Se întâmpla în martie 2015, cu un an jumătate înainte de susținerea tezei de doctorat, pe vremea când Mitulețu-Buică era doar vicepreședinte al AEP”, mai scrie în articolul său Emilia Şercan.

Articolul integral în care e dezvăluit şi analizat furtul intelectual la care s-a dedat şeful Autorităţii Electorale Permanente poate fi lecturat aici:

https://pressone.ro/seful-autoritatii-electorale-permanente-plagiat-masiv-in-teza-de-doctorat?fbclid=IwAR2GAbpx4z6A9BJtc4KDxvnnULo6RM_spvRs5KJzobRmVID1EllNTSYjkQM

sursa foto: www.pressone.ro, AEP

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here