Reproducem mai jo sun comunicat de presă primit din partea biroului de specialitate al unui nou partid politici, Partidul Alternativa Dreaptă.

„Partidul Alternativa Dreaptă, partid autentic de Dreapta, deschide la Piteşti filiala judeţeană AD – primul pas practic din procesul de pregătire, organizare şi dezvoltare  instituţională, în vederea participării la alegerile locale din acest an.

Evenimentul are loc astăzi, 28 februarie a.c., între orele 11 a.m. şi 1 p.m., în incinta Hotel Alcadibo, sala de festivităţi – parter.

Alături de echipa locală de coordonare girată de Doamna Georgeta Janţă, pregătim pentru Argeş candidaţii la funcţiile publice de preşedinte C.J., primari, consilieri judeţeni şi locali. Pe măsură ce echipele se vor forma, vom anunţa public candidaturile asumate.

La eveniment sunt invitaţi şi vor participa Adela Mîrza şi Traian Rânja, co-preşedinţi AD, alături de invitaţi speciali – lideri ai altor partide de Dreapta – şi de candidaţi confirmaţi ai AD din zone apropiate Argeşului, cum ar fi Emil Iulian Mladin, din Craiova, antreprenor, candidat AD la funcţia de primar şi Valentin Licxandru, AD Bucureşti.

Proiectul AD pentru alegerile locale din Argeş (şi nu numai) este unul larg, care vizează participarea partidelor de Dreapta la alegerile locale din 2020, printr-o formulă agreată instituţional, pentru a maximiza şansele fiecărui candidat şi pentru a declanşa începerea procesului de primenire reală a clasei politice româneşti.

Ca opţiune clară de vot pentru  români, Alternativa Dreaptă pregăteşte echipele interne de partid  pentru alegerile locale. AD salută alăturarea şi motivaţiile proaspeţilor colegi din Argeş şi îi invită pe toţi argeşenii care vor să se implice la nivel local în alegeri pentru funcţiile de primari şi consilieri şi care se regăsesc în valorile AD să ia legătura cu noi prin e-mail, telefonic şi prin reţele sociale.

www.alternativadreapta.ro

https://www.facebook.com/AlternativaDreaptaRo/

contact@alternativadreapta.eu

Piteşti: dna. Georgeta Janţă,                                                                       

  tel.:     0722 522 471″.

Cine e Alternativa Dreaptă?

Partidul Alternativa Dreaptă a fost înfiinţat anul trecut, în august, prin fuziunea a două partide mici, M10, fondat de fostul ministru al Justiţiei şi europarlamentar Monica Macovei, respectiv formaţiunea locală Forţa Moldova.

Alternativa Dreaptă e o formaţiune conservatoare, de dreapta, aşa cum îi spune şi numele, şi e condusă de dna Adela Mîrza, în calitate de preşedinte.

„Ne-am propus să construim un vehicul politic comun, care în 2020 să propulseze în Parlament şi în administraţia locală oameni oneşti şi bine ancoraţi în valorile regăsite în manifestul nostru.

Apoi, după următorul ciclu electoral, să punem guvernarea şi administraţia ţării pe o traiectorie sănătoasă, care să lase în urmă perioada de tranziţie bezmetică şi aceşti ani grei care ne-au împuţinat, dezbinat şi dezamăgit”, a precizat Cristian Şoimaru, unul dintre inițiatorii proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here