România a mai înregistrat încă un deces din cauza COVID-19 (coronavirus), ajungând la cifra de 44. Este vorba despre un bărbat cu vârsta de 74 de ani, din Satu Mare. Acesta suferea şi de alte boli precum: hipertensiune arterialăşi diabet zaharat tip II insulino-dependent

Decesul a fost înregistrat la Spitalul Judeţean din Satu Mare.

Informaţia ne-a fost furnizată în comunicarea oficială a Grupul de Comunicare Strategică din cadrul Guvernului României.

1 COMENTARIU

  1. In ultima vreme TOATA LUMEA MOARE DIN CAUZA „COVID”. Pe bune? De ce nu spuneti ca a murit din cauza comorbiditatilor avute si a varstei inaintate? La bolile avute ar fi murit si dintr-un simplu guturai! Domnilor jurnalisti, va rugam sa aveti in vedere ADEVARUL atunci cand aduceti o stire si nu interese aservite pentru a crea o isterie in masa! Decesele survenite la majoritatea cazurilor pe care le aratati – 44 – sunt de fapt din cauza bolilor suferite de pacienti si nu in mod direct cauzate de „virus”! De pilda p[rimul caz din lista este al unei persoane bolnave de CANCER IN STADIU TERMINAL, dar A FOST DECLARAT CU „COVID”. Dupa ce au iesit discutii, „jurnalistii” au specificat ca de fapt era batran si foarte aproape de moarte oricum. Dumnezeu sa il odihneasca si pe noi romanii sa ne ierte de ISTERIE si IPOCRIZIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here