Încă un candidat argeşean la Preşedinţie: americano-musceleanul John Ion Banu

Date:

Share post:

Pe deja lunga şi pitoreasca listă a candidaţilor la Preşedinţia României s-a mai adăugat un nume.

Un argeşean de origine, pentru că oricum n-avea judeţul decât un candidat, pe actorul şi ex-europarlamentarul Mircea Diaconu: e vorba de musceleanul Ion Banu, care şi-a adăugat numelui iniţial şi pe acela de John, după ce-a emigrat în SUA, pe la mijlocul anilor ’80.

Mister John Ion Banu (cunoscut şi sub numele de John Banu Muscel) e de loc de lângă Câmpulung şi nu candidează de capul lui, independent, aşa cum o face maestrul Diaconu, ci sprijinit de un partid, fondat tot de domnia sa, pe nume Partidul Naţiunea Română.

„Noi suntem partidul care face diferenţa. Existenţa acestui partid a devenit realitate în urma dorinţei unui grup mic de patrioţi de a echilibra viaţa şi activitatea politică în ţara noastră care este dominată de partide cu tipologie socialistă, liberală sau puţin extremiste”, declara dl Banu.

„… suntem o opţiune oferită tuturor cetăţenilor care nu şi-au găsit încă principiile morale şi sociale în doctrina partidelor existente, nu şi-au găsit în ele calea aspiraţiilor de definire personală”, mai spunea dumnealui, la înfiinţarea partidului, în primăvara anului trecut.

Dl John Ion Banu Muscel are 67 de ani, e de meserie inginer mecanic şi locuieşte în statul Florida din SUA. Are acolo o afacere, o firmă de echipamente oceanografice.

Într-un interviu oferit ziarului „Adevărul”, dl Banu afirma că este pentru introducerea pedepsei cu moartea pentru marii corupţi şi pentru ucigaşi, dar şi că ar susţine taxarea românilor din străinătate, care ar trebui „să susţină Guvernul României şi pe românii rămaşi în ţară”.

O altă idee interesantă a lui Mr John de la Muscel ar fi aceea că ar trebui ca şi românii să aibă dreptul să deţină arme de foc. „Eu am cinci arme acasă, pentru protecţie”, zicea prezidenţiabilul John.

sursa foto: Facebook/John Banu Muscel

Vizite2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Ofiţer de Poliţie, ginere al primarului din Vultureşti, Liviu Poşircă, reţinut de DNA

# În ultima perioadă DNA-ul a început să tureze...

Vile istorice din Câmpulung care spun povești de viață impresionante

În Câmpulung Muscel arhitectura este uimitoare, este superbă și...

Toţi trei puştii aduşi de la Gaz Metan Mediaş au semnat azi contracte cu FC Argeş

Clubul FC Argeș a oficializat transferurile jucătorilor Horațiu Răzvan...

Teatrul zilelor noastre: ”Bătrână, da’ bună” oricând!

 ”Proaspătă și azi la vreo optzeci și.” Cu lipici...

Creşte numărul cazurilor de infectare cu Covid. Masca ar putea reveni în actualitate

Numărul de cazuri de infectare cu Covid a crescut,...