Azi după amiază, pe DN 7C, în localitatea Albeștii de Argeș, la ieşire din Curtea de Argeş spre Transfăgărăşan, a avut loc un terbil accident rutier.

Un autoturism a lovit în plin un pieton. Acesta este în stare gravă; în acest moment se efectuează manevre de resuscitare, a informat ISU Argeş.

Polițiștii Secţiei de Poliție Rurală Albeștii de Argeș sunt la fața locului pentru asigurarea locului faptei, iar politistii Biroului Rutier Curtea de Argeș efectuează cercetări, a transmis Poliţia Argeş.

Ştire în curs de actualizare.

Actualizare, ora 16,30 – „Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Cicănești, care a coborât de la volanul unui autocamion (cu care anterior, se deplasare din direcția Curtea de Argeș spre Baraj Vidraru), în împreurări care vor fi stabilite din cercetări, a fost accidentat de un autoturism, care se deplasa din direcție opusă, condus de un bărbat de 42 de ani, din Cicănești.

Victima a fost resusciată, ulterior fiind declarat decesul la unitatea medicală la care a fost transportat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, în cauză fiind anunțați reprezentanții I.T.M.”, a anunţat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here