Astăzi, 8 aprilie, în județul Argeș a sosit o nouă tranșă de teste rapide. Cele 150 de teste vor fi folosite pentru testarea personalului din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. Testele rămase vor fi folosite pentru testarea în continuare a personalului medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

În total, în două zile, 300 de teste au ajuns în județul Argeș. Acestea au fost donate de fundația Gaudium și distribuite, prin Consiliul Județean Argeș, pentru testarea celor care sunt în prima linie de contact cu persoane suspecte sau bolnave de COVID 19 (coronavirus).

Vă reamintim că, din primul lot de 150 de teste, au fost testate, cu prioritate, cadrele medicale de la Secția de Boli Infecțioase, Secția Anestezie și Terapie Intensivă, echipa de la Obstetrică-Ginecologie care a preluat cazul gravidei depistată pozitiv cu COVID-19, precum și o parte din personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe.

sursă: Consiliul Judeţean Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here