„Poliţia Locală Piteşti, în colaborare cu S.C. Publitrans 2000 S.A., efectuează mai multe acţiuni de control în mijloacele de transport în comun, cu scopul de a spori gradul de siguranţă a călătorilor şi de a preveni faptele de natură contravenţională şi infracţională”, a informat azi Primăria Piteşti.

Începând cu data de 20 decembrie 2019, reprezentanţii celor două instituţii au efectuat acţiuni comune de verificare a biletelor de călătorie şi de sancţionare a călătorilor fără bilet.

Acest demers vizează descurajarea grupurilor infracţionale care acţionează în mijloacele de transport în comun şi săvârşesc fapte antisociale menite să deranjeze liniștea și ordinea publică.

Aceste acţiuni vor continua şi pe viitor, având ca scop asigurarea unui climat de transport civilizat, creşterea numărului de călători şi descurajarea utilizării serviciului de transport de către grupuri cu un comportament necivilizat”, a mai informat Primăria.

Cu siguranţă, piteştenii vor aplauda astfel de măsuri, pentru că se ajunsese la un moment dat să-ţi fie frică să mai mergi cu autobuzele Publitrans. În special pe linia 2, spre Bascov, dar nu numai.

sursa foto: Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here