În cursul zilei de azi, vicepreşedintele PSD, senatorul Adrian Ţuţuianu (foto sus), unul dintre liderii grupării anti-Dragnea, a anunţat că va propune, la următoarea şedinţă a conducerii PSD, excluderea din partid a deputatului de Argeş Cătălin Rădulescu (Mitralieră).

Deputatul argeşean l-a acuzat pe Ţuţuianu că a fost complice la instalarea unui sistem al SRI de ascultare-înregistrare a convorbirilor în sediul central al PSD, relatează agenţia de presă Mediafax.

Acuzaţia aceasta ne pare ridicolă. Bănuim că SRI are destui oameni pricepuţi la aşa ceva şi poate instala sisteme de ascultare oriunde vrea. Fără să aibă nevoie de complici, ci doar de mandat de la judecător.

Dl Ţuţuianu a fost, însă, atât de revoltat de acuzaţia colegului său de partid din Argeş încât a declarat că va propune ca acesta să fie exclus din PSD şi, de asemenea, că îl va da în judecată.

În cursul zilei de ieri (vineri) au fost vreo doi-trei care au aruncat tot felul de mizerii în piaţă. Rădulescu bate câmpii pur şi simplu…luni o să avem, probabil, o şedinţă a Biroului Permanent Naţional şi o să cer personal preşedintelui partidului să vină să dea lămuriri…Este o tâmpenie. O nebunie, o aiureală spusă de un nebun”, a declarat senatorul Ţuţuianu, citat de Mediafax.

„O să-l dau şi în judecată, pentru că nu mai accept să mă terfelească nimeni…o să cer să fie şi exclus din partid”, a conchis dl Ţuţuianu.

În afară de acesta, şi primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, am aflat că intenţioneze să-l acţioneze în Justiţie pe deputatul Cătălin Rădulescu, din cauza unor jigniri grosiere pe care parlamentarul i le-a adus, zilele trecute.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here