Magistraţii Instanţei supreme „au dispus azi suspendarea pedepsei de patru ani de închisoare cu executare a fostei şefe DIICOT, Alina Bica, după ce apărătorii săi au formulat contestaţii faţă de formarea completurilor de cinci judecători” de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Anunţul a fost făcut de agenţia de presă Mediafax.

După ce, mai nou, Guvernul a început să-şi facă propria dreptate, nefiind mulţumit de cea pe care o împart judecătorii, mai multe nume cu ştaif au fost eliberate din închisori.

Câteva exemple în acest sens: fostul boxer şi şef al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja (condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”, alături de vestita Elena Udrea), fostul şef al ANAF, Şerban Pop (patru ani de închisoare în dosarul Bica), Dan Şova (foto), fost ministru al Transporturilor şi al Marilor Proiecte de Infrastructură niciodată realizate (trei ani la mititica în dosarul CET Govora), fostul ministru Constantin Niţă (patru ani pentru luare de mită).

Iar acesta nu e decât începutul. Dacă Guvernul Dăncilă îşi va duce la bun sfârşit planul de aministiere şi graţiere, mii de astfel de inşi precum cei numiţi vor fi puşi în libertate.

Iar Justiţia va rămâne fără obiectul muncii, pentru că dreptatea o vor împărţi „Veorica”, Vâlcov, Iordache, Codrin Ştefănescu etc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here