În plină recrudescenţă a pandemiei, la Piteşti şi la Bascov se fac botezuri la cârciumă

Date:

Share post:

Inconştienţa unor semeni de-ai noştri pare să nu aibă limite, în ciuda contextului pandemic acut, în care numărul de cazuri de infectare cu Covid creşte alarmant, şi în ţară, şi la noi în judeţ.

În acest sfârşit de săptămână, jandarmii argeşeni a trebuit să intervină în două rânduri, pentru a-i convinge pe oameni că nu e bine să organizeze petreceri în spaţii închise, pentru că aceste lucruri sunt deopotrivă ilegale şi periculoase.

Jandarmii au întrerupt petrecerea de botez şi au împărţit mesenilor „daruri”

La fel, a fost sancţionat şi proprietarul unui club, în interiorul căruia se fuma şi nu se respecta nicio regulă de prevenţie sanitară.

„În ziua de sâmbăta 31.10.2020 jandarmii argeșeni au constatat ca într-un local comuna Bascov se afla in desfășurare un botez, activitate interzisă în actualul context pandemic.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru contravenția săvârșită, activitatea fiind întreruptă de jandarmi, iar toate cele 35 de persoane care participau la eveniment au părăsit localul.

Localul „călcat” de Jandarmerie

În ziua de duminică, 01.11.2020, într-un local din mun. Pitești, jandarmii argeșeni au întrerupt un alt botez la care participau 40 de persoane cu încălcarea normelor legale în vigoare.  De asemenea, administratorul localului a fost sancționat contravențional cu 3.000 de lei.

Tot în acest weekend a mai fost controlată o societate din municipiul Pitești care își desfășura activitatea cu încălcarea normelor legale, activitatea fiind întreruptă, iar persoanele fiind evacuate din local.

Administratorul clubului a fost sancționat contravențional pentru servirea consumatorilor în afara orelor de program iar 3 clienți au fost sancționat pentru ca fumau in interiorul clubului”, a transmis biroul de presă al Jandarmeriei Argeş.

sursa foto: Jandarmeria Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Laptele: prieten sau dușman? De ce să nu excluzi lactatele din alimentația ta

Laptele și produsele lactate fac parte din alimentația multor...

Gheorghe Zamfir, în concert vineri seară, în Piața Primăriei din Pitești

Maestrul naiului Gheorghe Zamfir va concerta vineri seară, de...

Ion Mînzînă: Dezvoltăm infrastructura rutieră din Mioveni (galerie foto)

Pentru Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș și...

Accident rutier grav la Mozăceni, în sudul județului Argeș

Un accident rutier grav a avut loc în această...

Cod galben de ploi și descărcări electrice în jumătatea vestică a țării. Vizat e și județul Argeș

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis azi o...