Mai mulţi piteşteni se plâng pe reţelele de socializare că apa de la robinete are diferite culori, cel mai adesea maronie, nepărând prea potabilă.

De exemplu, domnul Cosmin Parpală spune că apa care curge prin robinetele blocurilor de pe strada Carpenului arată mai mult a cola şi mai puţin a apă şi că, cu apa aceea, n-ar cuteza nici să-şi spele câinele pe picioare.

De asemenea, dl Parpală susţine că a sunat la furnizorul de apă din Piteşti, Apă Canal 2000 SA, însă tot ce a aflat după 25-30 de minute de aşteptare este cum sună melodia de la robotul telefonului.

O melodie pe care am putut-o asculta şi noi (e frumoasă, nimic de zis), în tentativa de a discuta cu cineva de la Apă Canal.

Şi în cartierul Craiovei lucrurile sunt asemănătoare, apa având culoarea neagră de aseară până dimineaţa, după cum spune o doamnă pe o reţea de socializare.

Deşi compania Apă Canal 2000 SA Piteşti a anunţat, în ultimii ani, fel de fel de investiţii costisitoare în reţeaua de apă potabilă a Piteştiului, acest lucru nu pare să se reflecte şi în calitatea apei furnizate, care lasă de multe ori de dorit.

Imaginea este din arhivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here