În finala Campionatului Mondial al Cluburilor, Roberto Ayza n-a ţinut cu compatrioţii săi de la Palmeiras, ci cu Chelsea

Date:

Share post:

Alaltăieri seară, la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, pe impunătoarea arenă Mohammed Bin Zayed, campioana Europei, Chelsea Londra, şi cea a Americii de Sud, Palmeiras Sao Paulo, s-au întâlnit în finala Campionatului Mondial al Cluburilor la fotbal.

După 90 de minute încheiate la egalitate, 1-1, în prelungiri englezii (vorba vine, Chelsea a avut doar doi în primul 11 şi a terminat meciul cu unul singur pe teren) s-au impus graţie unui penalty, pe final de joc, acordat cu ajutorul arbitrajului video.

Roberto Ayza se retrăgea în 2019, după o carieră extraordinară în tricoul lui CS Mioveni

În seara meciului, l-am întrebat pe fostul căpitan al lui CS Mioveni şi compatriot al celor de la Palmeiras, Roberto Ayza (născut lângă Sao Paulo), dacă ţine cu conaţionalii săi, în finală, sau cu Chelsea. Răspunsul lui Roberto: „Cu Chelsea”.

Veţi zâmbi, probabil, dar tot Roberto Ayza spunea, acum doi ani şi jumătate, într-un interviu pentru ArgeşulOnline.ro, că echipa sa de suflet e o altă echipă din Sao Paulo, Corinthians.

„… Acolo e o rivalitate mare. Cu mult mai mare decât sunt rivalităţile din fotbalul european. Incomparabil mai mare decât rivalitatea dintre Dinamo şi Steaua din România. Pur şi simplu, rivalităţile din fotbalul brazilian sunt peste puterea de a înţelege a unui european”, zicea atunci Roberto Ayza.

Alaltăieri seară, am înţeles-o şi pe asta.

surse foto: ArgesulOnline.ro, captură video SBT Brasil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular