În disputa internă dacă să plece sau nu Liviu Dragnea de la şefia partidului, PSD Argeş, ca de obicei, n-are nicio părere

Date:

Share post:

De ceva vreme, în interiorul celui mai mare partid din România, PSD, s-au coagulat, destul de distinct, două tabere: una care vrea ca preşedintele Liviu Dragnea să plece de la conducerea partidului şi alta care ar dori ca acesta să rămână în continuare.

Firesc, tabăra nemulţumiţilor acuză proasta guvernare a ţării, asaltul asupra Justiţiei, reprimarea violentă a manifestaţiei anti-PSD din 10 august şi multe altele.

Tabăra cealaltă e de părere că preşedintele Liviu Dragnea a condus bine partidul, iar Guvernul Dăncilă ar fi avut rezultate bune la cârma ţării.

Potrivit celor mai mulţi dintre observatorii scenei politice de la Bucureşti, „rebelii” din PSD îi au în frunte pe fostul premier Mihai Tudose, pe vicepremierul Paul Stănescu şi pe senatorul Niculae Bădălău.

Aceştia ar dori ca Liviu Dragnea să facă un pas în spate, renunţând la preşedinţia PSD. În locul său ar urma să preia, interimar, conducerea fie Marian Neacşu, deputat de Ialomiţa, fie…nu e nicio glumă, Viorica Dăncilă.

În linii mari, se cam cunosc organizaţiile judeţene ale PSD care sunt de partea „rebelilor” sau de partea actualului preşedinte, Liviu Dragnea. Cu vreo două-trei excepţii, printre care şi organizaţia PSD Argeş.

Asta pentru că, aşa cum ne-a obişnuit de ani de zile, de când Constantin Nicolescu nu mai e liderul organizaţiei, PSD Argeş, practic, nu contează în discuţiile privind conducerea partidului.

De altfel, însuşi liderul actual, senatorul Şerban Valeca, recunoştea, cu ceva vreme în urmă, că PSD Argeş nu e în măsură să propună pe nimeni pentru un post de ministru, din cauză că nu are oameni pregătiţi pentru aşa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Mioveni a ratat promovarea în prima ligă de fotbal (foto/video)

CS Mioveni n-a reușit promovarea în prima ligă de...

Festivalul Internațional al Teatrului de Studio, o nouă ediție, la Pitești, peste câteva zile

În perioada 28 mai-2 iunie, Teatrul Alexandru Davila din...

Ion Georgescu a revenit în funcția de primar al orașului Mioveni, a decis Tribunalul Argeș

Ion Georgescu, fost primar al orașului Mioveni, judecat în...

Ion Mînzînă: ”Și la Rătești suntem pe drumul cel bun. Modernizăm și DJ 702G” (galerie foto)

Drumul județean 702G Recea (intersecție autostradă A1) - Catanele...