Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, pare a nu avea odihnă până nu va vedea bulevarul IC Brătianu, din centrul oraşului, reparat cum se cuvine.

După ce, azi, a scris cu propria mână că „e o batjocură” calitatea asfaltului turnat pe artera respectivă, la porunca sa, probabil, la noapte începe reparaţia reparaţiei care n-a fost făcută aşa cum trebuia.

„Începând de astăzi, 12.07.2021, pe durata a trei zile, în municipiul Pitești, pe Bd. I.C. Brătianu, între orele 21 și 5, se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de frezare și turnare planșe covor asfaltic, conform avizelor eliberate de către Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

Circulația autovehiculelor pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu Centrul de Diagnostic și intersecție Calea București – Bd. I.C Brătianu va fi deviată pe str. Ion Câmpineanu și str. Maternității. Executarea lucrărilor de către CS COMESAD SRL impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor, reducerea distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, conducătorilor auto fiindu-le recomandat să circule cu prudență și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor…”, a informat azi Primăria Piteşti.

Măcar acum să iasă bine asfaltarea, pentru că deja e a treia oară anul acesta când lucrările sunt reluate.

sursa foto: Facebook/Primăria Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here