S.C. PUBLITRANS 2000 S.A. anunță, în contextul ridicării restricțiilor de circulație pentru cetățeni, suplimentarea capacității de transport cu 7 autobuze, astfel încât fiecare linie de transport va beneficia de un număr mai mare de autobuze aflate în circulaţie.

Pentru prevenirea îmbolnăvirii şi răspândirii virusului COVID-19, călătorii va trebui să respecte o serie de reguli, în conformitate cu recomandările transmise de către autorități.

„Astfel, urcarea în autobuz va fi condiţionată de purtarea măştii de protecţie.

Respectarea regulilor de distanţare, respectiv păstrarea unei distanţe de cel puţin un metru în autobuz, în staţiile de parcurs şi la punctele de vânzare, este deosebit de importantă.

Scaunele care vor putea fi utilizate vor fi marcate cu verde, iar călătorii vor fi rugaţi să ocupe numai aceste locuri. Totodată, va trebui evitată aglomerarea autobuzului, întrucât capacitatea maximă de transport va fi de 50 de persoane.

Va fi eliminată restricţia accesului în autobuz pe uşa din faţă a acestuia.
În perioada următoare, în interiorul mijloacelor de transport se vor lipi afişe care conţin noul set de reguli ce trebuie respectate în utilizarea serviciului de transport public local şi stickere care vor marca scaunele pe care călătorii au voie să se aşeze”, a informat societatea de transport din Piteşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here