După ce, la un moment dat, strânsese ceva membri în judeţul Argeş, partidul ALDE, condus de Călin Popescu-Tăriceanu, a început să intre în disoluţie.

Întâmplător sau nu, procesul de dezagregare al organizaţiei ALDE Argeş a început de îndată ce ALDE a ieşit de la guvernare, acolo unde a făcut „echipă” cu PSD şi cu UDMR.

Unii membri ALDE s-au reorientat rapid: Simona Brătulescu a fost cooptată de premierul PNL Ludovic Orban în propria cancelarie (nu se ştie ce face concret şi nici graţie căror merite a ajuns acolo), subprefectul Adrian Bughiu a fost şi dumnealui păstrat, în mod bizar, ca număr 2 în Prefectură.

Alţii au plecat din ALDE. Senatorul Ion „Iani” Popa a revenit la PNL, deputatul Andrei Gerea (în imaginea de sus) s-a dus la partidul Restart al Ramonei Ioana Bruynseels (fosta candidată a Antenelor lui Voiculescu la prezidenţiale).

La Vedea, Bârla şi Poiana Lacului, Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal a anunţat că a primit în rîndurile sale pe unii membri ai ALDE, nemulţumiţi de direcţia actuală a partidului-satelit al PSD.

Concluzia ar fi că de organizaţia ALDE Argeş se cam alege praful. Nu c-ar fi vreo pagubă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here